neděle 30. prosince 2012

SodaStream Fizz Green

Hodně piji...ne nebojte, nemám problémy s alkoholem. Jen prostě za den vypiji klidně tři litry tekutin.....někdy i více....hlavně bílý čaj, bylinkový čaj nebo jen čistou vodu z kohoutku přefiltrovanou přes filtrační konvici Brita.

Elemaris BRITA Meter

V létě se to moc hodí, nehrozí mi nějaká dehydratace nebo například v těhotenství a při kojení jsem byla v pohodě. Stejným směrem se snažím vést i synka Matýska a pokouším se napravit manžela, který zapomíná pít anebo vypije tak maximálně litr. Tedy pokud nejde o pivo. Když si někam vyrazí s kamarády "na jedno", tak pitný režim není najednou žádný problém....:-)

Takže Ježíšek byl u nás letos opravdu štědrý a kromě plnoautomatického kávovaru nám přinesl ještě domácí výrobník sodovky SodaStream Fizz Green (samozřejmě zelený, aby se mi hodil do kuchyně) bez LCD.

SodaStream FIZZ Green bez LCD/Chipu

Takže, když zrovna nepijeme kávičku z nového přístroje, upíjíme sodovku. Se sycením to nějak nepřeháním.  Pro mne nebo pro Matýska stačí jedno zmáčknutí a voda je opravdu lehounce perlivá. Manžel si svůj nápoj sytí trochu více, ale on má rád bublinky. Já moc ne. K ochucení lze použít celou řadu sirupů SodaStream. Každý si určitě najde ten svůj oblíbený. Nejvhodnější variantou jsou asi ty z přírodní řady Goodness pro děti bez přidaných konzervantů, barviv a sladidel nebo z řady Clear. Sirup vydrží dlouho. Stačí ho opravdu jen kapička. Lze samozřejmě také použít běžné levnější sirupy z obchodu nebo jen šťávičku vymačkanou z citronu, limetky, pomeranče nebo mandarinky.

3 komentáře:

  1. Do nového roku....
    přeji jen to nejlepší,
    nový rok ať je krásnější a zdravější.
    Co ještě víc přát?
    Ať Tě má každý ze srdce rád ♥

    Ajka

    OdpovědětVymazat
  2. Jojo, taky jsem zakoupil rodině k Vánocům Sodastream a můžu říct, že se u nás „nezastaví“. Každopádně doporučuju sirup s příchutí koly, snad ještě lepší než originál ;). Ale s tím častým pitím by se to taky nemělo přehánět! Člověk by měl pít když cítí že má žízeň a né se do toho nutit, protože „je to potřeba pro zdraví“. Doporučuu tenhle článek: http://www.vitalia.cz/clanky/pijte-vodu-ale-kolik/

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře....:-)